Garage

Op zoek naar een garage in de regio Dendermonde?

GARAGE

Ben je in de regio Dendermonde op zoek naar een onafhankelijke garage waar je je auto goedkoop en kwalitatief kan laten onderhouden en herstellen? Maak dan een afspraak bij PlusCars langs de Mechelsesteenweg. Na meer dan veertig jaar officiële dealerschap voor Citroën, besloten wij enkele jaren geleden om te werken als onafhankelijke garage voor alle merken in Dendermonde en omstreken.

Wij zijn niet merkgebonden, wat betekent dat we als garage in de regio Dendermonde alle auto’s van alle mogelijke merken en types kunnen onderhouden en herstellen. Zowel nieuwe als oudere wagens zijn bij ons welkom. Vanuit onze jarenlange ervaring met Citroën en Chevrolet, zijn we uiteraard nog steeds specialist in deze merken.

Wij beschikken over alle vereiste analyseapparatuur om elke auto te kunnen uitlezen. Daarnaast voorzien wij voortdurend bijscholingen en opleidingen voor onze veelzijdige en ervaren technici.

OP ZOEK NAAR EEN GARAGE VOOR HERSTEL EN ONDERHOUD?

Maak dan een afspraak bij PlusCars langs de Mechelsesteenweg, of vraag een gratis offerte.
Binnen de 24 uur ontvang je een all-in prijsvoorstel met verschillende keuzemogelijkheden.

Goedkoper dan de officiële garages

Een onderhoud bij garage PlusCars uit Dendermonde is veel goedkoper dan bij een officiële merkengarage. Zo zijn wij vrij om onze leveranciers van onderdelen te kiezen.

Naast nieuwe originele wisselstukken bieden wij ook evenwaardige alternatieven of tweedehands onderdelen aan. Jij bepaalt met welke onderdelen we de herstelling uitvoeren.

Bovendien werken wij niet met een vast puntensysteem voor onderhoud of herstellingen, maar rekenen wij alleen de effectief gepresteerde uren aan.

Alles gebeurt in volledige transparantie. Wij vervangen nooit een onderdeel zonder uitdrukkelijke goedkeuring van de eigenaar. Indien gewenst maken we voor de herstelling een duidelijke offerte.

Snelle service

Wij onderscheiden ons als garage voor de regio Dendermonde door een uiterst snelle service. Wanneer je ons contacteert voor een afspraak, proberen wij je binnen de week te helpen.
Een auto die ’s ochtends wordt binnengebracht, is ’s avonds hersteld of onderhouden. Voor dringende gevallen voorzien we steeds marge in onze planning.
Wanneer je wil, kan je in onze ontvangstruimte even wachten. Er staat, indien gewenst, een vervangwagen tot je beschikking.

Ook bandencentrale

Naast onderhoud en herstellingen ben je bij ons ook welkom voor een complete banden- en velgenservice én voor alle carrosseriewerken. Wij hebben een eigen carrosserieafdeling met spuitcabine en verflabo
Op zoek naar een kwaliteitsvolle onafhankelijke garage in Dendermonde? Maak je afspraak bij PlusCars.

Terug naar boven