Tweedehandsauto

Op zoek naar een tweedehands auto in Dendermonde?

TWEEDEHANDS AUTO’S

Ben je in de regio Dendermonde op zoek naar een kwaliteitsvolle tweedehands auto? Breng dan zeker een bezoek aan PlusCars langs de Mechelsesteenweg. In onze showroom vind je op elk moment een selectie van een dertig- à veertigtal auto’s. Wij zoeken ook auto’s op bestelling. Stuur ons het gewenste merk, het aantal kilometers, eventuele opties en de maximale ouderdom door? Wij speuren de markt af totdat we de gewenste tweedehands auto voor je vinden.

PlusCars groeide in de regio Dendermonde uit tot dé specialist voor een tweedehands auto. Wij richten ons zowel op directiewagens, gezinswagens als budgetvriendelijke auto’s, telkens van verschillende merken. Wij selecteren onze auto’s op basis van strikte technische criteria.

BEKIJK ONS AANBOD

Wil je weten welke tweedehands auto’s wij momenteel in Dendermonde in ons aanbod hebben? Bekijk dan hier ons actueel aanbod.
Kom gerust langs om de wagen in de showroom te bekijken of maak een vrijblijvende testrit.

Tweedehands auto met één jaar garantie, te koop in Dendermonde

Elke tweedehandse auto die je bij ons in Dendermonde koopt, krijgt één jaar garantie. Elke wagen is maximaal gedocumenteerd met een CAR PASS en de onderhoudshistoriek. Vooraleer we de auto afleveren, ondergaat hij binnen én buiten een complete reiniging.
Bovendien geven we de auto nog een grondige onderhoudsbeurt. Ook voor later onderhoud en herstellingen ben je steeds welkom bij PlusCars. Wij zijn een volledig uitgerust garage met carrosserieafdeling.

Volledige onderhoud- en herstelservice

Naast verkoper van tweedehands auto’s in Dendermonde zijn wij ook een bandencentrale, een garage én een carrossier. Dit betekent dat je ook na de aankoop van je wagen altijd bij ons welkom bent. Wij voorzien een snelle service voor klein en groot onderhoud op afspraak.
Ook voor alle mogelijke herstellingen – ook aan de carrosserie – kan je bij ons terecht. Je mag daarbij rekenen op veel lagere tarieven dan bij de officiële merkengarages.
Wij zijn niet gebonden aan vaste leveranciers, maar kiezen onze onderdelen zelf. Bovendien bieden wij onze klanten altijd de keuze uit originele merkonderdelen of kwalitatief gelijkwaardige alternatieven die veel goedkoper zijn.

Terug naar boven